NIU App

De NIU app brengt de geavanceerde e-scooter naar een hoger niveau aan de hand van een aantal nieuwe slimme features. Zo kunnen gebruikers via de app hun scooter draadloos voorzien van de laatste firmware updates om zo het functioneren van de e-scooter constant te optimaliseren.

Er is niet alleen een nieuwe look en feel voor de app ontworpen, maar de app is volledig getransformeerd tot een nieuwe tool. Iedere twee maanden worden er nieuwe firmware updates uitgebracht voor de scooter (niet alleen voor de app) om zo continu te blijven verbeteren. Denk hierbij aan het verlengen van de batterijduur, het zuiniger maken van de motor en een nauwkeuriger GPS-systeem. Door de draadloze update kun je je scooter voortaan met hetzelfde gemak updaten als je smartphone.

De zogenoemde ‘next generation’ app is uitgerust met allerlei nieuwe functies. Zo kunt u bijvoorbeeld uw laatst gereden ritten terugzien, waarbij uiteenlopende relevante data wordt geregistreerd. Ook kunt u met deze app betere inzichten verkrijgen in het batterij gebruik, inclusief geschatte actieradius. Tevens geeft de app tips over hoe de levensduur van de batterij geoptimaliseerd kan worden.

Met het gebruik van de NIU 3.0 app kunt u daarnaast het beginscherm en functionaliteit geheel naar wens personaliseren. Op het beginscherm kunnen de huidige locatie van de scooter, beveiligingswaarschuwingen, eerdere routes, rit statistieken, veiligheidsmeldingen, GPS-sterkte en zelfs het lokale weer worden weergegeven.

De nieuwste versie van de app is hier te downloaden:
iOS app store
Google Play store